Spela på sport i din mobil

Nyheter

Det blir mer och mer populärt att vi använder oss av mobilen dagligen för att underlätta vardagen. Appar för att betala räkningar, hitta matlagningsrecept, online shopping och för att hålla kontakten med familj och vänner används flitigt. Det är då inte heller så konstigt att appar för att enkelt spela sport i mobilen finns. I den här artikeln går vi igenom betting på sport via mobilen och mer om appar som finns tillgängliga för att underlätta för dig och ditt spelande. 

Mest lönsamma apparna för din sportbetting

För att enkelt ha tillgång till dina matcher och ha alla spelsidor samlade i en och samma mapp, kan du ladda ner spelsidornas officiella appar. Det kan vara lite knepigt att ladda ner apparna för sportbetting på telefonen då dem inte finns tillgängliga direkt i Apple Store, eller Androids Play Butik. Du behöver därför öppna spelsidan från en standardwebbläsare och därigenom ladda ner applikationen. Dem mest lönsamma apparna för sportbetting är följande:
– Unibet apparna
– LeoVegas appen
– Betsson appen
– Betsafe appen
– Bet365 sport appen

Betting i mobilen vs Betting via datorn

Den stora fördelen med att använda sig av mobilen för sportbetting är att du alltid har mobilen lättillgänglig i fickan. Det innebär att du alltid kan ta upp telefonen för att kolla resultat, se aktuella matcher och placera bett. På telefonen går dem här tre stegen på nolltid medan via datorn tar det mycket längre tid. För det första så är det inte säkert att du alltid har tillgång till att använda en dator, då datorn behöver ström, WIFI och tar mycket plats. För det andra är det ett mycket socialare verktyg att använda när du har vänner över, är på middag eller sitter på jobbet, för att inte distrahera din omgivning.

Sammanfattning

Bettingen i sin stora helhet fungerar eller ser inte annorlunda ut vare sig du använder en dator eller mobil. Processen, oddsen och förutsättningarna är desamma. Det som i grund och botten skiljer mobilanvändning från datoranvändning är att det bli allt mer populärt med sportbetting och då bli andra faktorer helt plötsligt viktiga. Snabbhet, smidighet och enkelhet är tre faktorer som påverkar vårt sätt att spela på. Att alltid kunna placera bett och vara tillgänglig när du behöver det. Från dåtidens internetcafé har vi nu direktuppkoppling dygnet runt, direkt i fickan. Det gör oss alltid tillgängliga. För framtiden är det viktigt för spelsidor att göra sin plattform lättillgänglig till sina användare för att leverera just snabbhet, smidighet och enkelhet.