Spela poker i mobilen

Uncategorized

Spelet poker är en hel familj av spel som spelas både hemma och på spelhus. Poker spelas med en vanlig kortlek av 52 kort. I alla former av poker är vadslagning en viktig del av spelet. För att bli en duktig pokerspelare måste man både vara duktig på att räkna kort och komma ihåg kombinationer, men också läsa av sina motspelare och försöka få dem att tro att man har andra kort än man verkligen har.

Poker är ett roligt spel att spela online och en del lyckas ordna sin försörjning på det sättet. Det är alltid något spel på gång någonstans, och eftersom poker kräver att spelaren tänker själv är det också en bra mental träning. Ursprunget till poker kan spåras tillbaka tusen år. En del menar att ursprunget kommer från ett dominoliknande kortspel som spelades av en kinesisk kejsare på 1000-talet, andra att det kommer från det persiska spelet As Nas från 1500-talet. Poker utvecklades någon gång under 1800-talet i USA, och har sedan dess blivit ett av de mest populära tidsfördriven. Det har också utvecklats speldatorer för datorspel.

I januari 2015 publicerades en artikel i tidningen Science, enligt vilken en grupp forskare förklarade att de knäckt Texas Hold Em genom utvecklingen av sin Cepheus Poker Bot. Programmet förlorade bara en promille av sina drag, vilket innebar att den statistiskt sett inte kunde förlora mot en människa. I poker får spelarna var sin hand utdelad, och därefter väljer de i turordning om de vill ha ett kort till, lägga sig eller höja budet. Poker spelar en viktig roll i många filmer, och i flera stycken är det poker som handlingen kretsar kring. En viktig del av karaktären James Bond, förutom att han drack Dry Martini och var engelsk agent, var att han var en duktig pokerspelare. Poker i mobilen är ett snabbt och roande spel. Många spelhus världen över erbjuder poker, och det finns möjligheter att spela dygnet runt.